top of page
_MG_9976.jpg

The Challenge

Aconseguir i sobrepassar les perspectives de creixement i implementar un pla de comunicació amb to i veu singular al sector a nivell nacional.

The Process

Aplicar metodologies de Design Thinking amb una especial direcció a procesos divergents i convergents.

Research

Riera Nadeu partia d'una dualitat entre la seva dimensió real i la percepció per part del client actual i sobretot la del target al que anàven dirigits els els esforços de creixement.

Actions

Corretgir la dualitat, aconseguint modular i anivellar

la dimensió real de la companyia i la percepció del client actual i el target objectiu.

Projects

Creació d'una imatge  que va proporcionar a la companyia el caràcter institucional que una empresa familiar, industrail i arrelada al territori deuria d'irradiar. Els principals eixos van ser la instauració d'una imatge corporativa sòlida i una comunicació digital rellevant i útil per connectar amb els actuals i futurs clients.

Results

Increment de la facturació en més d'un 300% a partir de l'inici de la col·laboració.

Creació d'un discurs sòlid i unificat que va esdevenir un referent en la comunicació del sector nacional.

A local company with
a global perspective
in business

Riera Nadeu és una companyia amb seu a Granollers que fabrica línies completes de desenvolupament de separació, assecat i micronització per a la indústria quimica, farmacèutica, alimentació, biotech i gas & oil.

_W5A3669OK.jpg
riera-nadeu-oriol-guimera.jpg
riera-nadeu-oriol-guimera-02.jpg

Branding project in partnership with Dlab Barcelona. Photography Art direction project in partnership with Jordi Anguera Studio.

_MG_0313.jpg

Download Case study

Moltes gràcies. En breu contactaré amb tu. Muchas gracias. En breve contactaré contigo. Thank you, I'll contact you ASAP.

bottom of page