top of page
Corian-F--40cm-enf-.jpg

The Challenge

Crear un nou producte en l'univers del material elèctric on s'unissin qualitat, artesania i distinció  en el segment més alta del mercat. 

The Process

Observació, entrevistes i desk research en el món del luxe i dos objectius entendre els hàbits i gustos del client de gamma alta i per un altre industrialitzar-ho per crear un ventall de possibilitats al gust delú pblic.

Research

Vam detectar tres grans tipus de públic objectiu, vam descobrir els seus estils de vida i gustos i vam traçar una estrèatgia basada en experiències sensorials.

Actions

Vam crear el concepte Joies de Paret, amb l'objectiu d'aliniar a tots els actors i determinar el nivell de qualitat, implicació i expènericiaè de client en qualsevol punt de la cadena de valor.

Projects

Vam dissenyar la col·lecció 5.1 que resumia la filosofia d'integrar 5 sentits en un producte.

Results

Des de la sóeva creaci 5.1 va tenir un fort impacte, assolint premis internacionals com els prestigiosos Red Dot i A' Design Award, aiix com el reconeixement de millor producte del Maison Object de Paris.

Les vendes de Font Barcelona, han tingut creixements superiors al 30% des de l'inici de la col·laboració

Font Barcelona
a luxury lighting mechanisms company

Font Barcelona s'ha convertit en pocs anys en l'empresa més guardonada en disseny del sector del material elèctric.

ad-magazine-font-barcelona-fontini-02.jpg
font-barcelona-fontini.jpg
18-Poster-Mockup.jpg

Branding project in partnership with Dlab Barcelona

Fontini-269_BN.jpg

Download Case study

Moltes gràcies. En breu contactaré amb tu. Muchas gracias. En breve contactaré contigo. Thank you, I'll contact you ASAP.

bottom of page